Er zijn gebeurtenissen in het leven die je nooit meer vergeet. Die zo een verpletterende indruk maken dat je ook op het moment zelf beseft: ‘Dit is uniek, dit is bepalend voor de rest van mijn leven, dit vertel ik jaren later aan mijn kleinkinderen’. We hebben het dan echt over het niveau ‘je eerste kind krijgen’. Ook TSH heeft nu een dergelijk moment meegemaakt. Zijn we gepartnerd op Twitch? Zijn we uitgenodigd voor een league? Krijgen we een eigen TV programma? Nee, dit is groter, veeeel groter:

We krijgen ons eigen bier……..

Ja, daar zijn wij ook even stil van…..

Vriend van de stream, held van Berkel en meesterbrouwer Edwin (drankgamingvids) van slijterij Toussaint komt met een TSH Tripel. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van zijn brouwersvorderingen!

We are on top of the world baby!