De clan

TSH is een vriendengroep die zo’n 13 jaar geleden is ontstaan onder een club collegae. Naast het samenwerken is er buiten werktijd een passie voor shooters ontstaan welke we fanatiek ‘het maakt meer kapot dan je lief is’ gespeeld hebben. Wat begon met CoD – Modern Warfare is via Battlefield inmiddels beland bij Rainbow Six Siege. We behoren zeker niet tot de wereld top, maar zoals de site titel al zegt: what we lack in skill, we make up for in fun. Dat laatste is ook de kern van het spelen en streamen. Drankje er bij, allemaal slap ouwehoeren op Discord en ondertussen toch die matches winnen.

Kom vooral ook kijken op onze twitch streams. Zie het kopje ‘De streams’ in het menu of de Twitch status banners aan de zijkant van de site.

Wie zijn de TSH leden?

De spelers:

UnSub: Zodra je hem hoort, weet je wie het is….Sinds kort eigenaar van een prachtig nieuw systeem…bakt er nog steeds weinig van. Lag niet aan de PC vrees ik.

OnDood: Komt tijdens werk altijd hysterisch attent gedag zeggen….zit online gelukkig op een veilige afstand in Discord.

OnDood speelt met deze hardware

Sworm: Hoe meer ie verliest, hoe leuker ie wordt….gozer gaat LOS op de voicechat.

Psyco: Al spreek je vloeiend nederlands, prettige wedstrijd om deze man te volgen….gelukkig speelt ie beter dan dat ie schrijft.

Static: Karikatuur van zichzelf: Klompen, accent, platteland….toevallig past zijn naam prachtig bij zijn vakantie-huisjes-inbel-verbinding.

TombFiller: De man is legendarisch met een mes (in-game). Doet graag mee na het eten. Helaas eet hij over het algemeen rond 23:00 uur.

MajorGlory: Prutser pur-sang. Vooral goed om de camera’s te bedienen aangezien hij meestal als eerste ligt….

MajorGlory speelt met deze hardware

Niet spelende leden:

DjNaffie: Moderator van onze twitch chats, maar vooral: de coach, de inspirator, de drijvende kracht achter TSH Succes. Als het even tegenzit, schopt Naf ons weer vooruit!

DjNaffie kijkt met deze hardware

MiniPonne: Onze grootste fan! (Niet vanwege een keuze, is getrouwd met Static). Altijd aanwezig om ons toe te juichen (of te troosten :)).